(untitled) (Modern education and development, 2025)
O’qish — bu inson hayotidagi eng muhim ko’nikmalardan biridir. Ayniqsa, boshlang’ich sinf o’quvchilari uchun bu jarayon juda muhimdir, chunki ularning kelajagi va bilim olishlari uchun poydevor hisoblanadi. O’qishdagi kamchiliklar, o’quvchilarning ta’lim jarayoniga salbiy ta’sir ko’rsatishi mumkin. Shu sababli, boshlang’ich sinf o’quvchilarida o’qishdagi kamchiliklarni bartaraf etish masalasi dolzarb ahamiyatga ega. Ushbu maqolada biz o’qishdagi kamchiliklarni bartaraf etishning turli yo’llarini haqida ma’lumotlar berilgan.