(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Mirzo Ulug‘bekni Movarounnahrda hukmronlik qilganligi, uni siyosiy faoliyati. Mamlakatda olib borgan islohati, davlat boshqaruvida tutgan o‘rni. Olib borgan qurilish ishlari va ilm fanga qo‘shgan hissasi va bugungi kunda Mirzo Ulug‘bek xotirasi uchun qilinayotgan ishlar haqida qisqacha bayon etilgan.