(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada bo‘lajak ingliz tili o‘ituvchilarining gnostic kompetensiyalari va ularning tarkibiy qisimlari haqidagi fikr mulohazalar bayon etilgan.