(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola sun’iy intellektning, ingliz tilini o’rganish sohasiga sezilarli ta’sirini o’rganadi. Maqolada sun’iy intellekt texnologiyasi, jumladan, tabiiy tillarni qaytaishlashva mashina o’rganish algoritmlaridagi joriy yutuqlarni o’rganish orqali, sun’iy intellektga asoslangan vositalar va ilovalar ingliz tilini o’rgatish va o’rganish usulini qanday inqilob qilayotgani ta’kidlangan. Umuman olganda, ushbu maqola ingliz tili ta’limi kelajagini shakllantirishda sun’iy intellektning o’zgaruvchan rolini ta’kidlaydi, uning afzalliklari, imkoniyatlari va o’quvchilarvao’qituvchilar uchun oqibatlari haqida tushuncha beradi.