(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich ta’limda xalqaro baholash dasturlarining o’rni va zarurati, ta’lim sifatini oshirishda o’qituvchi mahorati va o’qish savodxonligiga qo’yiladigan talablar mavzusi yoritib boriladi.