(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada kiberxavsizlikning elementlari va uning kompyuterlar, serverlar, mobil qurilmalar, elektron tizimlar, tarmoqlar va ma’lumotlarni zararli hujumlardan himoya qilish usullari haqida ma’lumotlar berilgan. Mazkur maqola xavfsizlik prinsiplari, muhim xavfsizlik nazorati va kiberxavfsizlikning eng yaxshi amaliyotlarini o’z ichiga olgan xavfsizlik asoslarini tushuntirib beradi. Xavfsizlik dasturlari potensial zararli dasturlarni foydalanuvchining xatti- harakatlarini tahlil qilish va yangi infeksiyalarni qanday yaxshiroq aniqlashni o’rganish uchun yo’l yo’riqlar ko’rsatilgan.