(untitled) (Modern education and development, 2025)
Zamonaviy interyer dizayni o’zining dinamik o’zgarishlari va yangi yondashuvlari bilan doimiy ravishda rivojlanmoqda. Bugungi kunda, dizaynerlar estetik va funksional talablarga mos ravishda ekologik barqarorlik, texnologiya integratsiyasi, minimalizm, tabiiy materiallar va ranglar bilan ishlashni o’z ichiga olgan yangi uslublarni yaratmoqdalar. Ushbu maqolada zamonaviy interyer dizaynining asosiy tendensiyalari va ularning insonlar hayotiga qanday ta’sir ko’rsatishi haqida so’z yuritiladi.