(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada mafkura borasida gap ketadi. Shu bilan birga talabalarning mafkuraviy immunitetni shakllantirish haqida gap boradi. Shuningdek, talabalarning mafkuraviy imunitetini shakllantirish usullari ahamiyati va dolzarbligi haqida gap boradi.