(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada pedagoglarning kreativligini oshirishiga va o’zlarining kasbiy mahoratini oshishiga ham xizmat qiladi. Hamda pedagoglarda kreativlik sifatlarini rivojlantirishning turli yo’llari, metodlari va strategiyalari ko’rib chiqiladi.