(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda voleybolni rivojlantirishni rejalashtirish va boshqarishda davlat va jamoat organlarining roli o‘rganiladi. Tadqiqot davlat muassasalari, sport federatsiyalari va mahalliy sport tashkilotlarining roliga e’tibor qaratib, voleybolni sport turi sifatida rivojlantirish uchun amalga oshirilgan tashkiliy tuzilmalar, siyosat va strategiyalarni ta’kidlaydi. U ushbu korxonalar infratuzilmani yaxshilash, ishtirokni oshirish va mamlakatda voleybolning raqobatbardosh standartlarini oshirish uchun qanday hamkorlik qilishini o’rganadi.