(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola tirik shaxslar sud tibbiy ekspertizasining zamonaviy jihatlarini, uning huquqiy va amaliy ahamiyatini o’rganadi. Maqolada ekspertiza o’tkazishning asosiy usullari, ekspert oldiga qo’yiladigan savollar va ekspert xulosasining ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, zo’ravonlik qurbonlari, guvohlar va boshqa ishtirokchilar bilan ishlashda psixologik yordam va reabilitatsiya xizmatlarining o’rni ko’rib chiqiladi.