(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Chirchiq davlat pedagogika universiteti San’atshunoslik fakulteti “Tasviriy san’at va dizayn” kafedrasi tomonidan joriy etilgan “ustoz–shogird” tizimi hamda “O‘rgatib–o‘rganamiz” loyihasi asosida talabalarni kasbiy-ijodiy faoliyatga tayyorlash tajribasi yoritilgan. Ayniqsa, “Akvarel maktabi” to‘garagi misolida ijod, ta’lim va ishlab chiqarish integratsiyasi samaradorligi ko‘rsatib berilgan. Maqolada ushbu yondashuvning ahamiyati, afzalliklari hamda istiqboldagi takliflar ilmiy asosda tahlil qilingan.