(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada jahon adabiyoti va madaniyatining buyuk namoyondasi Alisher Navoiy hayoti va ijodiy faoliyati haqida batafsil ma’lumot berilgan. Unda shoirning asarlari, ularning mazmuni, tarixiy va madaniy ahamiyati, hamda Navoiy ijodining hozirgi zamondagi o’rni yoritilgan. Maqola yosh avlodni ma’naviyatga chorlovchi adabiy merosimizga bo’lgan qiziqishni oshiruvchi ilmiy-tarixiy manba sifatida xizmat qiladi.