(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada boshlang`ich sinflarda ``ulush’’ va `` kasr’’ tushunchasi haqida fikr yuritiladi . 1-2-3-4-sinf o`quv dasturida berilgan misol va masalalar orqali tahlil qilinadi .