(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada buyuk sarkarda va davlat arbobi boʻlgan bobomiz Amir Temur hayotlari va uning avlodlari haqida gap boradi. Bu maqola uchun Muhammad Alining “Ulug‘ saltanat” nomli romanidan foydalanildi. Bunda Temurning yoshlik chogʻidan to vafotiga qadar va bundan tashqari uning avlodlari bilan boʻlgan voqealar iloji boricha toʻliq aks ettirildi.