(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola bolalar tarbiyasi bilan shugʻullanuvchi insonlar uchun bolalarni hayotiy tajribalarga oʻrgatish uchun kerak boʻladigan amaliy maslahatlarni oʻz ichiga oladi. Unda fikr va soʻz qudrati haqida yetarlicha ma’lumot berilib, hayotiy misollar turli tajribalar keltiriladi. Demak, soʻz va fikr yordamida biz nafaqat oʻzimizni, balki farzandlarimizni ham har sohada muvaffaqiyatga, salomatlikka hamda chiroyli tarbiyaga erishtira olamiz.