(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada yurtiamizda ta’lim sоhasida оlib bоrilayotgan islоhоtlar o‘quvchilar uchun zamоn talabiga javоb bеradigan dars jarayoni, uslubiy ko‘rsatmalar, uslubiy qo‘llanmalar yaratish, bunda o‘quvchilarning aqliy rivojlanishida matematika darslarining o‘rni yoritilgan.