(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy matematika tushunchasi va bu tushunchani turli sohalarda qo‘llanilishi keltirilgan. Zamonaviy matematikaning qurish va o‘qitishning turli texnologiyalari yoritilgan.