(untitled) (Modern education and development, 2025)
Тақдим этилаётган илмий ишда турли шаклдаги туғма юрак нуқсони билан туғилган болаларда тана турли қисмларининг антропометрик кўрсаткичларининг эхокардиографик кўрсаткичлари билан корреляцион боғлиқлик даражалари келтирилган.