(untitled) (Modern education and development, 2025)
Тақдим этилаётган илмий ишда турли шаклдаги соғлом ва туғма юрак нуқсони билан туғилган чақалоқларда эхокардиографик кўрсаткичларининг қиёсий таҳлили келтирилган.