(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur ilmiy maqolada, respublikamizda faoliyat ko’rsatayotgan nobank kredit tashkilotlari, mikromoliyalashtirish faoliyati sohasidagi munosabatlar, mikromoliyalashtirishning huquqiy asosi haqida qisqacha yozib o’tilgan.