(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada fonetik uslubiyat tushunchasi, turlari va badiiy matndagi o’rni yoritilgan. Til vositalari orasida fonetik uslubiyatning estetik ifoda yaratishdagi ahamiyati hamda adabiy asarlarda muallif uslubini aniqlashdagi roli tahlil qilingan.