(untitled) (Modern education and development, 2025)
Yengil atletika yurish, yugurish, sakrash va uloqtirish kabi mashqlar alohida ahamiyatga ega. Ushbu maqolada yengil atletikaning o‘ziga xosligi haqida so‘z yuritilgan