(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning aqliy taraqqiyoti jarayonida o‘yin faoliyatining roli psixologik-pedagogik asosda tahlil qilinadi. Maqolada o’yin faoliyatini bolaning intellektual rivojlanishiga ko’rsatadigan asosiy ta’sir omillari ko’rsatilgan.