(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada foydalanuvchilarga sog‘lom ovqat retseptlarini taklif etuvchi veb-ilova yaratish konsepsiyasi ko‘rib chiqiladi. Ilova foydalanuvchilarni sog‘lom va muvozanatli ovqatlanishga undash, o‘z dietalarini muvofiqlashtirish va sog‘liqni saqlashni yaxshilashga qaratilgan. Unda retseptlar bazasi, personalizatsiya, interaktiv komponentlar va mobil moslik kabi funksiyalar kiritiladi. Texnologik yechimlar, ijtimoiy va iqtisodiy ahamiyati hamda foydalanuvchi ehtiyojlarini qondirish uchun kerakli imkoniyatlar tavsiflanadi. Ushbu ilova nafaqat foydalanuvchilarga sog‘lom ovqat tanlashda yordam beradi, balki keng jamoatchilikni sog‘lom turmush tarziga yo‘naltirishda ham muhim rol o‘ynashi kutilmoqda.