(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada bugungi kunda harbiy ta’lim muassasalarida kursantlarning madaniyatlararo muloqot kompetensiyani chet tili o‘qitish orqali rivojlantirishda xorij tajribasi hamda milliy harbiy ta’limimizdagi o‘ziga xos muommolari va ularni bartaraf etish yo‘llari yoritib berilgan