(untitled) (Modern education and development, 2025)
Zamonaviy taʼlim jarayoni anʼanaviy taʼlim metodlari bilan birgalikda innovatsion, interaktiv metod, usul va vositalardan foydalanishni talab qilmoqda. Taʼlimning konstruktivistik yondashuvi ana shunday taʼlim modellari va metodlarini taqdim etadi. Ushbu maqolada konstruktivizm nazariyasiga koʻra, taʼlimning 5E modeli va uning rivojlanishi haqida, shuningdek, model afzalliklari toʻgʻrisida yoritilgan.