(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola avtomobil faralari va yordamchi elektr jihozlarining nosozliklarini aniqlash bo‘yicha diagnostika jarayonlariga bag‘ishlangan. Maqolada faralar (halogen, ksenon, LED) va yordamchi elektr jihozlarining (signal chiroqlari, ichki yoritish, oyna ko‘taruvchilar, audio tizimlar) tuzilishi, umumiy nosozlik turlari, diagnostika usullari va zamonaviy texnologiyalarning roli keng yoritiladi. Shuningdek, xavfsizlik choralari, ekologik jihatlar va diagnostika jarayonining avtomobil xavfsizligidagi ahamiyati tahlil qilinadi. Maqola avtomobilsozlik sohasidagi mutaxassislar, avtoservis xodimlari va talabalar uchun foydali manba sifatida xizmat qiladi.