(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola oliy ta’lim talabalarida liderlik qobiliyatini rivojlantirishning bir necha usullari, ularning foydali taraflari muhokama qilinadi. Hozirgi kunda talabalarining liderlik qobiliyatini oshirish bo’yicha turli usuldagi metodlardan foydalanib kelinmoqda. Ushbu metodlar orqali talabalardagi yashirin liderlik qobiliyatlari aniqlanib, ulardan to’g’ri foydalanish bo’yicha pedagogik ko’nikmalar hosil qilinmoqda.