(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida asosiy miqdor haqida tushuncha,uzunlik va uning birliklari tanishtirish metodikasi. Bolalarda mavjud mazkur miqdorlar haqidagi tushunchalari. Massa va hajm uning birliklari bilan tanishtirish metodikasiga haqida ma’lumotlarga ega bo‘ladi.