(untitled) (Modern education and development, 2025)
"QUARTZ – loyihasini web saytini DLE (DataLife Engine) freymvork asosida ishlab chiqish" mavzusi bo‘yicha ishlab chiqilgan ushbu maqolada, zamonaviy web texnologiyalar va DLE platformasi asosida web sayt yaratish jarayonlari ko‘rib chiqiladi. DLE – bu kontent boshqaruv tizimi (CMS), uning yordami bilan foydalanuvchilar uchun qulay va samarali web saytlar yaratish imkonini beradi. Ushbu maqolada, DLE freymvorki yordamida web sayt yaratishning afzalliklari, osonligi, shuningdek, kontentni boshqarish va saytning optimizatsiyasiga oid metodologiyalar muhokama qilinadi. Maqolada, shuningdek, web dizayn, ma’lumotlar bazasi va sayt xavfsizligi kabi jihatlar ham yoritiladi.