(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada, savod o‘rgatish darslarida yozuvga o‘rgatish usullaridan foydalanishning ahamiyati, o‘quvchilar duch keladigan muammolar va ularning yechimlari tadqiq qilingan.