(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada uchinchi sinf o’qish savodxonligi darsliklari tarkibidagi jahon adabiyoti namunalarining tavsifi va ulaning o’quvchilarga ta’siri yoritilgan.Jahon adabiyotining eng mashhur yozuvchilari:Roald Dahl,Janni Rodari, Lev Nikolayevich Tolstoylarning bolalar uchun yozgan asarlari va ular orqali berilayotgan tarbiyaviy g’oyalar tahlil qilingan.