(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezis psixolog kasbiy kompetentligini rivojlantirish va takomillashtirish zarurati, mexanizmlari hamda ularni amaliyotda qo‘llash usullarini tahlil etishga bag‘ishlangan. Bugungi zamon psixologi uchun zarur bilim, ko‘nikma va shaxsiy sifatlarni oshirish yo‘llari yoritiladi.