(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola muhabbat psixologiyasining asosiy tushunchalari, undagi psixologik jarayonlar, muhabbatning inson ruhiyatiga ta’siri va turli psixologik nazariyalar haqida so’z yuritadi. Maqola, shuningdek, muhabbatning turli shakllari, uning insonlarning hissiy va aqliy holatiga qanday ta’sir qilishi, psixologik muammolarni hal qilishdagi roli va uning ijtimoiy va madaniy kontekstdagi ahamiyatini ko’rib chiqadi. Maqola, ilmiy va amaliy jihatlarni o’z ichiga olgan holda, muhabbat psixologiyasiga oid asosiy tushunchalar va yondashuvlar bilan tanishtiradi.