(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar ongiga bo’lgan ta’siri tahlil qilinadi. Ijtimoiy tarmoqlar zamonaviy yoshlar hayotining ajralmas qismiga aylangan bo’lib, ular nafaqat axborot almashish, balki o’zini ifodalash, dunyoqarashni shakllantirish va ijtimoiy munosabatlarni rivojlantirishda ham muhim rol o’ynaydi. Maqolada ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar psixologiyasiga, shaxsiy identitetni rivojlantirishga va ijtimoiy qadriyatlarga ta’siri o’rganiladi. Ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar ongiga ko’rsatadigan ijobiy va salbiy ta’sirlari, ularning shaxsiy va ijtimoiy rivojlanishga ta’siri hamda bu jarayonlarni boshqarish usullari ko’rib chiqiladi.