(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi mustaqillikka erishganidan so‘ng hukumat tomonidan turizmni rivojlantirish va uni har-tomondan qo‘llab-quvvatlash uchun Prizident tomonidan qabul qilingan qonunlar farmonlar va hukumat tomonidan amalga oshirilgan ishlar bayon qilinadi.