(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolamizda pedagogik faoliyatda ishlatilishi kerak bo’lgan ta’lim va tarbiyaning kelib chiqishi va uning jamiyatimizda nechog’lik ahamiyatga ega ekanligi haqida so’z boradi.