(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada 4-sinf ‘O‘qish savodxonligi” darsligidagi hikoya janridagi matnlar tahlili, hikoya janridagi matnlar o’rgatishning innovatsion metodlari o‘rganiladi. 4-sinf ‘O’qish savodxonligi darsligidagi hikoyalarning o’ziga xos jihatlarini o’rganib chiqish va bu orqali o’quvchilarda badiiy asar ustida ishlash malakalarini rivojlantirish.