(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada profilaktika inspektorlarining fuqarolarning huquq va erkinliklarini ta’minlash borasidagi faoliyati, ularning vakolatlari, kundalik ish amaliyoti hamda bu sohadagi muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilingan. Shu bilan birga, fuqarolarning huquqiy madaniyatini oshirish va qonunchilikni amalda qo‘llashdagi inspektorlarning o‘rni ham yoritilgan.