(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Buxoro amiri amir Muzaffarni taxtga chiqishi, ruslarga qarshi kurashi, ruslar bilan shartnomasi, mamlakatni boshqaruv tizmi, ruslar bilan aloqalari yoritiladi.