(untitled) (Modern education and development, 2025)
Kriminalistik texnika yordamida voqea joyini sur’atga olishning o’ziga xos xususiyatlari, kriminalistik texnikada sur’atga olishning tutgan o’rni, ushbu kriminalistik jarayonni yanada kuchaytirish bo’yicha takliflar.