(untitled) (Modern education and development, 2025)
Kriminalistik texnika yordamida voqea joyini ko’zdan kechirishning o’ziga xos xususiyatlari, kriminalistik texnikaning tezkor-qidiruv faoliyatida tutgan o’rni, ushbu kriminalistik jarayonni yanada kuchaytirish bo’yicha takliflar.