(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada matematika fanini oʻqitishda qoʻllanilayotgan zamonaviy yondashuvlar, interaktiv metodlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari (AKT) imkoniyatlari hamda shaxsga yoʻnaltirilgan taʼlim usullari yoritilgan. Shuningdek, yangi pedagogik texnologiyalar asosida oʻquvchilarning bilim, koʻnikma va malakalarini rivojlantirish yoʻllari tahlil qilingan.