(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada inson ijtimoiy hayotdagi faolligi uning pedagogik faoliyatidagi oʻziga xosligi hamda oʻqituvchi pedagog shaxsiga lozim boʻlgan qobiliyatlarning ish samaradorligiga taʼsiri toʻgʻrisida maʼlumot berilgan.