(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada savdo urushlari va proteksionizmning iqtisodiy oqibatlari tahlil qilinadi. Ushbu siyosatlar xalqaro savdoni cheklaydi va global iqtisodiy barqarorlikka zarar yetkazadi.