(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada din va ma’naviy kamolot o‘rtasidagi uzviy bog‘liqlik tahlil etiladi. Dinning inson tarbiyasidagi roli, ma’naviy qadriyatlarning shakllanishi va ularni saqlab qolishdagi diniy ta’limotlarning ahamiyati ochib beriladi. Shuningdek, zamonaviy jamiyatda dinning ruhiy tarbiya vositasi sifatidagi o‘rni haqida ham fikr yuritiladi.