(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada kino musiqasining shakllanishi va rivojlanishidagi zamonaviy yo‘nalishlar hamda texnologik omillar tahlil qilingan. O‘zbek kinomusiqasi misolida milliy an’analar va global jarayonlar o‘zaro ta’siri yoritilgan.