(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Gʻarbiy Yevropa klassik musiqasining tarixiy shakllanish jarayoni, uning badiiy-estetik tamoyillari, shakl va mazmun uygʻunligi, hamda Vena klassik maktabi vakillarining musiqiy merosi tahlil qilinadi. Shuningdek, klassik musiqaning keyingi musiqiy oqimlarga ta’siri va madaniy ahamiyati yoritiladi.