(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada Rossiya Federatsiyasining soliq siyosati va uning o‘ziga xos xususiyatlari ilmiy-analitik yondashuv asosida o‘rganilgan. Soliq tizimining shakllanishi, soliq turlari va islohotlar tahlil qilinib, asosiy muammolar va rivojlanish istiqbollari aniqlangan. Tadqiqotda tarixiy, solishtirma va huquqiy tahlil metodlari qo‘llanilgan.